|
|
|
Forumdan Yararlanmak İçin Önce PesLife Com Üyesi olmanız Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| PS3 Pes 2009 Yamaları (PLAYSTATION 3) Ps3 Konsolunda Pes 2009 için yapılan yamalara bu bölümde ulaşabilirsiniz. |
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
KURULUM
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] PS3 pes 2009 TSL option file data İNDİR [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] alıntı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] G.G.M [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] ÖZEL MESAJ İLE DESTEK VERMİYORUM. FORUMU KULLANALIM ©Copyright PesLife & Since 2007 █║▌│ █║▌ ║││█║█║ Konu Si®_Emre tarafından (09-30-2009 Saat 05:40 ) değiştirilmiştir. |
|||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() ![]() |
teşekkürler tarık abicim inşalla ps3 kullanan arkadaşlarımızın işini görür
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] G.G.M [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] ÖZEL MESAJ İLE DESTEK VERMİYORUM. FORUMU KULLANALIM ©Copyright PesLife & Since 2007 █║▌│ █║▌ ║││█║█║ |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||
|
Üye No: 5236
Konular: 0
Takımı:galatasaray Nerden:istanbul
]Paylaşım: 0 / 0 Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı: 1
Rep Derecesi :
![]() |
bunun içinde ingilter premier ligi, la liga veya milli takımlar mevcut mu?
Çok sağol [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] |
|||||||||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||||||||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Üye No: 13662
Takımı:Fenerbahce Nerden:Berlin
]Paylaşım: 0 / 2 Tecrübe Puanı: 0
Rep Derecesi :
![]() |
sagol emre abicim !!!
bu büyük isi yalnizca 1 kisimi yapti? tek sen? cok sürmedimi? ben yarin usb-stick imi i-cafe ye getirip indircem, cok sagol. ozamana kadar bu OFin iceriklerini biraz detayli sekilde okurlara anlatirsan cok güzel olur. ben sahsen ilk defa bu kadar sade bir sekilde bir OF tanitimi gördüm. yinede sagol tabiki, maksadim küstahlik degil, sadece bu isin genelde nasil yapildigini anlatmak istedim. yani pes09/ps3 kullananlar tam olarak nasil birsey yüklediklerini bilsinler diye biraz iceriklerini anlatirsan güzel olurdu. mesela kac takimin tezahrati mevcut gibisinden. umarim yanlis anlasilmam. tekrardan OF icin tesekkürler. saygilar ! edit: dayanamadim, getirdim usb yi ve indiriyorum simdi [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] Konu alexdesouza61 tarafından (12-01-2008 Saat 23:01 ) değiştirilmiştir. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
![]() ![]() |
Alıntı:
Nasıl yükleneceği ile iligli link verdim yine vereyim buradan ulaşabilirsin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] iyi oyunlar. ben kurmadım ama kuran arkadaşların yorumlarını bekliyoruz.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] G.G.M [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] ÖZEL MESAJ İLE DESTEK VERMİYORUM. FORUMU KULLANALIM ©Copyright PesLife & Since 2007 █║▌│ █║▌ ║││█║█║ |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |||||||||
|
Üye No: 14622
Takımı:fenerbahçe Nerden:istanbul
]Paylaşım: 0 / 0 Tecrübe Puanı: 0
Rep Derecesi :
![]() |
[quote=pL.Si®_Emre;55817]KURULUM
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] PS3 pes 2009 TSL option file data İNDİR [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] dostum çok güzel eline sağlık ama ps3 e yükledim gözüküyo ama pes 2009 u açınca yüklediklerimin hiçbiri yok bi ayarmı gerekiyo yardımcı olursanız sevinirim |
|||||||||
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
![]() ![]() |
kurulum burada anlatıldı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz]
belki system settings ten load yapman lazm
|
|
|
![]() |
| Tags: 2009, hayirli, icin, lig, ligi, olsun, pes, playstation3, ps3, super, turkcell, turkiye, yamasi |
| Paylaş |
| Etiket |
| 2009, hayırlı, için, lig, ligi, olsun, pes, playstation3, ps3, süper, turkcell, türkiye, yaması |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| soma zeybegi |
| Konu Araçları | Arama |
| Stil | |
|
|