|
|
|
Forumdan Yararlanmak İçin Önce PesLife Com Üyesi olmanız Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Peslife Sohbet (Chat) Odası Her türlü muhabbeti döndürebileceğiniz anlık sohbet (CHAT) odası.Geyik Candır:) |
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Arkadaşlar üyelerimizden gelen yoğun istek üzerine anlık chat bölümü olarak kullanacağımız bu kategoriyi açıyoruz.Hack riski taşıdığı için shotbox ve tarzı eklentiler kurmak istemedik.Her türlü geyik tarzı muhabbeti buradan döndürebilirsiniz. Bu bölümün en önemli kuralı destek ve bilgi almak için burayı kullanmamaktır ve bu bölümden hiçbir şekilde destek verilmeyecektir.! Bu tür ihtiyaçlarlar için forumun diğer ilgili bölümlerine gidilmelidir.İnşallah herkesin hoşuna gider. ..İYİ EĞLENCELER.. peslife.com yönetim kurulu
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] G.G.M [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] ÖZEL MESAJ İLE DESTEK VERMİYORUM. FORUMU KULLANALIM ©Copyright PesLife & Since 2007 █║▌│ █║▌ ║││█║█║ Konu Si®_Emre tarafından (05-19-2008 Saat 23:17 ) değiştirilmiştir. |
|||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() ![]() |
sağol kardeşim arada sitede canımız sıkıldığında anlık muhabbet çevirelim dedik.. diğer bölümlerimizdeki konu akışını etkilemediği müddetçe kullanmaya devam edeceğiz burayı..
[Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] G.G.M [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] ÖZEL MESAJ İLE DESTEK VERMİYORUM. FORUMU KULLANALIM ©Copyright PesLife & Since 2007 █║▌│ █║▌ ║││█║█║ |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
![]() ![]() |
Eyvallah tarık abi sende yoksun bayadır nası gidiyor kamp
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] G.G.M [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] ÖZEL MESAJ İLE DESTEK VERMİYORUM. FORUMU KULLANALIM ©Copyright PesLife & Since 2007 █║▌│ █║▌ ║││█║█║ |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
![]() |
heklerim siteni alırım admin panelini emre
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] Arkamdan Konuşan Önümden Yesin [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
![]() ![]() |
lan site senin olsun paneli alsan nolcak popon sağolsun senin
|
|
|
![]() |
| Tags: chat, hogeldiniz_, odasina, peslife |
| Paylaş |
| Etiket |
| chat, hoşgeldiniz, odasına, peslife |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Araçları | Arama |
| Stil | |
|