|
|
|
Forumdan Yararlanmak İçin Önce PesLife Com Üyesi olmanız Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| PES2009 Stadyum Yamaları / Stadium Patch Pes 2009 Stadyum çalışmalarını görebileceğiniz ve çalışmalarınızı yayınlayabileceğiniz bölüm. |
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
İNDİR
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] Kurulum; -ilk önce rardan dosyaları çıkarın daha sonra bin klasöründeki dosyaları c/program files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2009/Kitserver/img/cv09.img klasörüne atın daha öncede dediğim gibi yoksa klasör açın adını cv09.img yapın atın eğer 7zip dosyalarını rardan çıkarma sorununuz varsa bunu yükleyin İNDİR Konu Si®_Emre tarafından (09-30-2009 Saat 07:04 ) değiştirilmiştir. |
|||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |||||||||
|
Üye No: 22357
Konular: 0
Takımı:fenerbahçe Nerden:şırnak
]Paylaşım: 0 / 0 Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı: 1
Rep Derecesi :
![]() |
kardeş bu yama oyunda BRISTOL stadının üzerine kuruluyor.ben de turkcell super lig war ve ben fenerbahçenin homeground'unu değiştiremiyorum.fenrbahçe ligde maçlarını REGENBOGEN PLATZ mıdır nedir o statta oynuyor.bu yamayı REGENBOGEN PLATZ stadının üzerine nasıl kurabilirim?kimseler yapamadı bunu,lütfen yardım????
|
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Tags: 2009, pes, saracoglu, stadyumu, ukru |
| Paylaş |
| Etiket |
| 2009, pes, saraçoğlu, stadyumu, şükrü |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Araçları | Arama |