|
|
|
Forumdan Yararlanmak İçin Önce PesLife Com Üyesi olmanız Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| PES 2009 (Pro Evolution Soccer 2009) Genel Sohbet PES 2009 hakkında videolar,en son haberler,yenilikler,gelişmeler ve herşey.. |
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Türkçe hazırlanmış olan bu rehber ile bazı gizli noktalara değinilmiş.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] Rehberi açmak için Acrobat Reader'ın kurulu olması gerekmektedir. Programı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] indirebilirsiniz.
PES Lobbynick → R2.Savage [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] (The best PES team of Turkey) Knowledge alone is meaningless without action. ─────────────────────────────────────── [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] Konu Si®_Emre tarafından (10-26-2008 Saat 10:59 ) değiştirilmiştir. |
|||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() ![]() |
teşekkürler alper konuyu sabitledim çok faydalı bir rehber
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] G.G.M [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] ÖZEL MESAJ İLE DESTEK VERMİYORUM. FORUMU KULLANALIM ©Copyright PesLife & Since 2007 █║▌│ █║▌ ║││█║█║ Konu Si®_Emre tarafından (10-26-2008 Saat 14:42 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||
|
Üye No: 11836
Konular: 1
Takımı:Galatasaray Nerden:istanbul
]Paylaşım: 0 / 0 Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı: 1
Rep Derecesi :
![]() |
arkadaşlar ben ofisten rapid share e gireiyorum başka bir link verebilirmisiniz bu dökümanı indirebilceğim? teşekkürler
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |||||||||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Üye No: 51073
Konular: 1
Takımı:fenerbahçe Nerden:ankara
]Paylaşım: 0 / 11 Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı: 1
Rep Derecesi :
![]() |
Arkadaşlar pes 09'u ps2 de kullanıyorum L1+L2+R1 kendini yere bırakma (aldatma)hareketini bir türlü beceremedim.Herhangi bir püf noktasımı var izah edermisiniz?Bu arada link çalışıyor.Şimdiden teşekkurler.
Konu slayer tarafından (05-02-2009 Saat 18:35 ) değiştirilmiştir. |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Tags: 2009, kontrol, pes, rehberi |
| Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Araçları | Arama |
| Stil | |
|