|
|
|
Forumdan Yararlanmak İçin Önce PesLife Com Üyesi olmanız Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| PES 2009 (Pro Evolution Soccer 2009) Genel Sohbet PES 2009 hakkında videolar,en son haberler,yenilikler,gelişmeler ve herşey.. |
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Pes2009 Master Lig Kadronuz ve Önereceğiniz Genç Yetenekler
ayrıca burada birbirimize master lig hakkında bilgi verelim [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz]
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() ![]() |
böyle güzel bir başlık açtığın için teşekkür ederim mustafacığım
[Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] vereceğim isimleri dikaktle takip etmenizi öneririm carlos vela sergio aguero anderson karim benzema theo wallcott lucas bunlar yaşları oldukça genç ve ilerde acaip güçlenen potansiyeli olan adamlar.. çok iş yapar ve sizlere uzun yllar büyük başarılar kazanırır
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] G.G.M [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] ÖZEL MESAJ İLE DESTEK VERMİYORUM. FORUMU KULLANALIM ©Copyright PesLife & Since 2007 █║▌│ █║▌ ║││█║█║ |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Üye No: 7778
Konular: 0
Takımı:fenerbahçe Nerden:konya
![]() ]Paylaşım: 0 / 57 Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı: 1
Rep Derecesi :
![]() |
beyler ben bu oyunda f.torresin güçlerini hiç beyenmedim o kadar yıldız futbolcuyken pes 2008 de kötüydü güçleri pes 2009 a yükselir diye bekledim yükselmemiş hatta düşmüş bile body balance ve drible speed bu oyıunda o kadar önemli olmasına rağmen ikiside çok düşük ayrıca şut tekniği pes 2008 de 89 du bu oyunda 10 düşürmüşler 79 olmuş vede daha çok genç bunun sebebini bilen varmı beyler???
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() |
gael clichy
armand traore bakary sagna theo walcott song bilong arsenaldan önereceğikm yeteneki oyuncular milanda pato hızlı oyuncu SS mevkii yada hucüm kanatlarına konunabilir. Barçada Cacares in özelliklerini beğendim
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] Arkamdan Konuşan Önümden Yesin [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
![]() ![]() |
Alıntı:
[Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] NERDESİN KAÇ GÜNDÜR KAÇAK
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] G.G.M [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] ÖZEL MESAJ İLE DESTEK VERMİYORUM. FORUMU KULLANALIM ©Copyright PesLife & Since 2007 █║▌│ █║▌ ║││█║█║ |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
![]() |
site yerinde dursa buralardayım emre bugün düğünümüz vardı kuzenin oradaydık
[Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] Arkamdan Konuşan Önümden Yesin [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#10 (permalink) | |||||||||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Üye No: 10002
Konular: 1
Takımı:Galatasaray Nerden:Samsun
![]() ![]() ]Paylaşım: 0 / 85 Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı: 1
Rep Derecesi :
![]() |
flood gibi olacak ama kusura bakmayın 2011-2012 sezonundayım ardanın son hali
[Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] takımımdan cok memnunum naldo ve goian mükemmel defanslar o kadar defans oyuncusu transfer etmek istiyosunuz gelmiyorlar bunlar en idaeleri ve iyileri kesinlikle tavsiye ederim. [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Tags: genc, kadronuz, lig, master, nereceginiz, pes2009, yetenekler |
| Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Araçları | Arama |
| Stil | |
|
|