evet jose üzülüyo tarık abi seni çok iyi tanımadığı için.. şakamızı yaptık geçti gitti..
spiker çalışmamıza bakalım bu olay gerçekleşirse sitemizin isimini çok iyi duyurururz iyi reklam olur..
[Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz]
bende onun için çalışıyom josecim üzülme artık sana takılmıyom amacım seni tanımak aynı emre ve kaka ve diğerleri gibi sakalasmaktı bende senin gibi cok saygın bi insanım önemli olan saygın ve sevgi dolu bir arakdaslık herseyden önce saygılarımla jose peslifada yakısan bu zaten
arkadas alr lütfen ayrdimci olun ben simdi indiriyorum burdan yamalari ama bende nasil olcak nasil yapcam oyunda nasil görcem mesala stata i indiriyom ama bend eyok nere jkoycam indirirp
arkadas alr lütfen ayrdimci olun ben simdi indiriyorum burdan yamalari ama bende nasil olcak nasil yapcam oyunda nasil görcem mesala stata i indiriyom ama bend eyok nere jkoycam indirirp
willkommen wie gehts [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz]
ne yüklemek istiyorsan herşeyin anlatımı bu bölümde mevcut linke bakman yeterli [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz]
hocam ben deneme olarak fikirleriniz ve istekleriniz için koydum onu sadece winamp ve medyaplayerda calısıyo benden isteklerinizi buraya yazabilirsiniz yamanın tamamını için çalışıyom bitirdiğimde tamamını koycam buraya insallah beğenirsiniz size layik bi spiker cıkarmak için elimden geleni yapıyom değerli arkadaslar
tarık sen tahminimce 2018 yılında çıkarırısın pes2008 in spikerini bizde o aralara allah nasip ederse inşallah düşünce gücüyle pes oynuyo oluruz ama sen acele etme sindire sindire çıkar bu spikeri 2018 e ne kaldı şunun şurasında [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz]
__________________ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz]
evet ilginç bir yorum argustan geldi belli olmaz son hamleyi herzaman sürpriz sekilde yapması daha cok zevkli her an spiker gelebilir ben cok yakın görüyom durumu arkadaslar