Peslife.Com 2007 yılında kurulmuş birden çok platform desteğiyle birlikte yeniden şekillendirilen bir futbol oyunları sitesidir.
Peslife.Com'un asıl amacı PC ve Oyun Konsolları için yayınlanan futbol oyunları için kaynak oluşturmak, oyunların daha iyi ve oynanabilir olması için güncel Patch'ler çıkartmak, futbol oyun severlerin sorunlarını çözmek ve onların oyunlara ait özgürce tartışma yapabileceği bir ortam sunmaktır. Futbol oyunlarının yanında Spor kanalı vasıtasıyla özellikle Futbol haberleri ve dünyadan güncel futbol bilgilerini de oyun severlerle paylaşıyoruz.
Bu esaslar çerçevesinde, futbol oyunlarına ait en güncel bilgileri, oyunlar hakkındaki detayları, oyunlar için çıkarılan en güncel Patch'leri, güncel futbol bilgilerini Peslife.Com kullanıcılarına sunmaktadır.
Peslife.Com'un şu anda yaklaşık 100,000 üyesi bulunmaktadır ve her geçen gün bu sayı artmaktadır.
Her geçen gün gelişen Peslife.Com'da medya çalışmalarız için reklam vermek istiyorsanız [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Link vermek yayınlamak isteyenler [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] adresi ile iletişime geçebilirler.
PESLIFE.COM DA REKLAM VERMEK İÇİN İLETİŞİM ADRESİMİZ: [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz]
arkadaşlar ben banner takası filan yapmayacağım ama bişeyi aydınlatmanızı isterim.5000 üye mi 500 üyemi ? çünkü emre nin ilk mesajında 5000 üye diyorda ondan sordum.takas yapacak arkadaşlar yanlış anlamasın diye soruorum..
arkadaşlar ben banner takası filan yapmayacağım ama bişeyi aydınlatmanızı isterim.5000 üye mi 500 üyemi ? çünkü emre nin ilk mesajında 5000 üye diyorda ondan sordum.takas yapacak arkadaşlar yanlış anlamasın diye soruorum..
5000 mehmetcim [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz]