|
|
|
Forumdan Yararlanmak İçin Önce PesLife Com Üyesi olmanız Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| 7. PesLiFe.com Playstation 3 PES2009 Turnuvası (İstanbul) Türkiye'nin en büyük PES sitesi yaza merhaba diyor. Tarih:2 Ağustos Pazar Ödül:LCD HD TV |
|
|
| Anketimiz: Katılır mısınız? | |||
| Evet Kesin Katılırım |
|
50 | 84,75% |
| Maalesef |
|
9 | 15,25% |
| Katılımcı sayısı: 59. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
[Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi Emre Abi 2009 için son bir turnuvanın zor olduğunu ancak katılım olursa düşünülebileceğini yazmıştı.. Bende bir destek konusu açmak istedim. Katılacak tüm arkadaşlar bu bölümde katılacaklarını belirtirlerse bir turnuva yapılacağına eminim. Eğer sizde son bir Pes 2009'a Veda Turnuvası olsun derseniz katılımlarınızı bekliyoruz.. Lütfen katılacak arkadaşlar hem mesaj olarak katılacaklarını bildirsinler hemde ankette oy kullansınlar. Şimdiden katılan katılmayan , destekleyen desteklemeyen herkese teşekkürler.. Konu Si®_Emre tarafından (09-15-2009 Saat 20:17 ) değiştirilmiştir. |
|||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() ![]() |
arkadaşlar tüm mesajlarınızı okuyorum sakın kulak arkası ediyor veya gözden kaçırıyıorum sanmayın.
inşallah ilgili olursa bir veda turnuvası daha yapabiliriz. tamamen sizlerin göstereceği ilgi ile alakalı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] G.G.M [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] ÖZEL MESAJ İLE DESTEK VERMİYORUM. FORUMU KULLANALIM ©Copyright PesLife & Since 2007 █║▌│ █║▌ ║││█║█║ |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() |
bide berker 3 oldunuz adi bakalim..
[Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] Bir Veda hic kotu olmaz bencede..
[Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] align="center">[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] RuqaS / PesLife / Süper Mod 2009-2010 İletişim için: [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] Bir Teşekkür Mesajı Yazmak O Kadarda Zor Değil..Bir Deneyin Bence..
[Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
![]() |
4... :d
[Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] align="center">[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] RuqaS / PesLife / Süper Mod 2009-2010 İletişim için: [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] Bir Teşekkür Mesajı Yazmak O Kadarda Zor Değil..Bir Deneyin Bence..
[Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||||||||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Üye No: 3977
Konular: 57
Takımı:FENERBAHÇE Nerden:İSTANBUL
![]() ![]() ]Paylaşım: 0 / 264 Tecrübe Puanı: 2
Rep Puanı: 11
Rep Derecesi :
![]() |
Bu arada anket açmayı unutmuşum
[Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] Bende arkadaşları çekmeye çalııca umarım olur son bir turnuva:( |
|||||||||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
![]() ![]() |
Alıntı:
ama diğer konularda her zaman öyle yapıyoruz zaten pazar günleri oluyor ve istanbulda kardeşim
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] G.G.M [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] ÖZEL MESAJ İLE DESTEK VERMİYORUM. FORUMU KULLANALIM ©Copyright PesLife & Since 2007 █║▌│ █║▌ ║││█║█║ |
|
|
|
|
![]() |
| Tags: bekliyoruz, destek, diyenlerden, olsun, peslife, turnuvasi |
| Paylaş |
| Etiket |
| yama |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Araçları | Arama |
| Stil | |