|
|
|
Forumdan Yararlanmak İçin Önce PesLife Com Üyesi olmanız Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| 7. PesLiFe.com Playstation 3 PES2009 Turnuvası (İstanbul) Türkiye'nin en büyük PES sitesi yaza merhaba diyor. Tarih:2 Ağustos Pazar Ödül:LCD HD TV |
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Arama | Stil |
|
|
#2 (permalink) |
![]() |
valla olsa çok güzel olur..ben gidemiyorum
[Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] ama olsun..
[Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] align="center">[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] RuqaS / PesLife / Süper Mod 2009-2010 İletişim için: [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] Bir Teşekkür Mesajı Yazmak O Kadarda Zor Değil..Bir Deneyin Bence..
[Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() ![]() |
arkadaşlar pes2009 için bir turnuva inanın çook zor görünüyor..
pes2010 a inşallah güzel bir turnuva ile merhaba diyeceğiz.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] G.G.M [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] ÖZEL MESAJ İLE DESTEK VERMİYORUM. FORUMU KULLANALIM ©Copyright PesLife & Since 2007 █║▌│ █║▌ ║││█║█║ |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() |
İnşallah Emre abi..
[Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] align="center">[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] RuqaS / PesLife / Süper Mod 2009-2010 İletişim için: [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] Bir Teşekkür Mesajı Yazmak O Kadarda Zor Değil..Bir Deneyin Bence..
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
![]() ![]() |
istek yoğun olursa düşünebiliriz elbette sevgili arkadaşlar bu birazda pesci dostlarımızın isteği ile alakalı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] G.G.M [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] ÖZEL MESAJ İLE DESTEK VERMİYORUM. FORUMU KULLANALIM ©Copyright PesLife & Since 2007 █║▌│ █║▌ ║││█║█║ |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
![]() |
peslife desin yarın turnuva var herkes işi gücü bırakır yarına kadar 60 kişi olur
[Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz]
|
|
|
#8 (permalink) | |
![]() |
Alıntı:
[Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz]
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |||||||||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Üye No: 23245
Konular: 7
Takımı:GALATASARAY Nerden:İstanbuL
![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 0 / 131 Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı: 1
Rep Derecesi :
![]() |
evet Pes 2009 a bi veda turnuvası olsun çok istiyoruz.pes2010 ekimde çıkıcak lütfen bi veda turnuvası olsun.
|
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Tags: yeni turnuva |
| Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Araçları | Arama |
| Stil | |
|