|
|
|
Forumdan Yararlanmak İçin Önce PesLife Com Üyesi olmanız Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| 7. PesLiFe.com Playstation 3 PES2009 Turnuvası (İstanbul) Türkiye'nin en büyük PES sitesi yaza merhaba diyor. Tarih:2 Ağustos Pazar Ödül:LCD HD TV |
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Arama | Stil |
|
|
#12 (permalink) | |||||||||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Üye No: 10678
Konular: 0
Takımı:fenerbahçe Nerden:istanbul
]Paylaşım: 0 / 2 Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı: 1
Rep Derecesi :
![]() |
bir arada ümraniye kadıköy veya üsküdarda yapsanız bu turnuvaya ben gelemedim fatihte diye gelsem zaten ilk5 garanti
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
![]() ![]() |
ŞEHİR DIŞINDAN DAHİ GELENLER VAR SÖYLEDİĞİN MESAFE ÇOK ZAUK BİR YER DEĞİL
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] G.G.M [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] ÖZEL MESAJ İLE DESTEK VERMİYORUM. FORUMU KULLANALIM ©Copyright PesLife & Since 2007 █║▌│ █║▌ ║││█║█║ |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |||||||||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Üye No: 65792
Konular: 0
Takımı:fenerbahçe Nerden:istanbul
]Paylaşım: 0 / 15 Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı: 1
Rep Derecesi :
![]() |
ya turnuvada 3 . olan bı arkadaş vardı adı sametti galiba yarı finalde elenmıstı bence final yapabılırdı acaba pes 2010 peslife turnuvasına katılıyormu ? onla mac yapmak ısterim burdan o arkadasa seslenıyorum ve mac davetınde bulunuyorum
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | |
![]() ![]() |
Alıntı:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] G.G.M [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] ÖZEL MESAJ İLE DESTEK VERMİYORUM. FORUMU KULLANALIM ©Copyright PesLife & Since 2007 █║▌│ █║▌ ║││█║█║ |
|
|
|
|
![]() |
| Tags: ender, pes2009, peslifecom, playstation, sahin, sampiyonu, turnuvasi |
| Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Araçları | Arama |
| Stil | |
|
|