|
|
|
Forumdan Yararlanmak İçin Önce PesLife Com Üyesi olmanız Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| 7. PesLiFe.com Playstation 3 PES2009 Turnuvası (İstanbul) Türkiye'nin en büyük PES sitesi yaza merhaba diyor. Tarih:2 Ağustos Pazar Ödül:LCD HD TV |
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
[Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] Arkadaşlar turnuva günü turnuvamıza kayıt yaptıranların ve turnuva görevlileri dışında eş dost akraba vesayre hiç kimse kafeden içeri alınmayacaktır.Katılımın yoğun olması konsantrasyonun bozulmaması ve alan problemi yaşamamak adına yönetim ve kafe olarak böyle bir karar aldık LÜTFEN YANINIZDA TURNUVAYA KATILMAYACAK OLAN HİÇ KİMSEYİ GETİRMEYİNİZ ÖNEMLE RİCA EDERİZ AKSİ TAKTİRDE KAFE DIŞINDA BEKLEMEK ZORUNDA KALACAKLARDIR. PESLIFE.COM YÖNETİM KURULU
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] G.G.M [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] ÖZEL MESAJ İLE DESTEK VERMİYORUM. FORUMU KULLANALIM ©Copyright PesLife & Since 2007 █║▌│ █║▌ ║││█║█║ Konu Si®_Emre tarafından (06-11-2009 Saat 19:25 ) değiştirilmiştir. |
|||
|
|
![]() |
| Tags: alinmayacaktir, dikkat, disinda, hic, kafeye, katilanlarin, kimse, turnuvaya |
| Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Araçları | Arama |
| Stil | |
|
|