|
|
|
Forumdan Yararlanmak İçin Önce PesLife Com Üyesi olmanız Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| 7. PesLiFe.com Playstation 3 PES2009 Turnuvası (İstanbul) Türkiye'nin en büyük PES sitesi yaza merhaba diyor. Tarih:2 Ağustos Pazar Ödül:LCD HD TV |
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
[Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] Söğütlüçeşme Cad. Yavuztürk sok. No :4/A Kadıköy/İSTANBUL (Çeşme durağı) ULAŞIM İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ SORUNUZU BU BAŞLIK ALTINDAN BANA SORABİLİRSİNİZ. KEYFGAME CAFE [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] Modern ve Klimalı, Kendinizi evinizde hissedeceğiniz sıcak bir ortamda Xbox360 ve PlayStation3'ün en yeni ve heyecan verici oyunlarını HD-Gaming farkıyla Samsung LCD-TV'lerde kablosuz Joystick'ler ile oyun deneyimini yaşayabileceğiniz en keyifli ortam, Keyf Game oyun salonu. [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] Rahat ve konforlu iki kişilik deri koltuklarda, 32" Samsung LCD -TV'ler ile PlayStation 3 ve Xbox360 ile birlikte çok farklı bir oyun keyifi yaşayacaksınız. [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] System Link Desteği sayesinde çoklu oyuncu destekleyen oyunları ekranı bölmeden iki farklı ekrandan oynayabilme imkanı [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] G.G.M [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] ÖZEL MESAJ İLE DESTEK VERMİYORUM. FORUMU KULLANALIM ©Copyright PesLife & Since 2007 █║▌│ █║▌ ║││█║█║ Konu Si®_Emre tarafından (08-12-2009 Saat 13:29 ) değiştirilmiştir. |
|||
|
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() ![]() |
canım ciğerim inan ben hepinizden fazla istiyorum izmiri.
izmir benim ikinci memleketim ama şartlar çok zorluyor istanbulu bile anca araya sıkıştırabildik vallahi. sizler bir süpriz yapıp gelseniz keşke turnuva için olmasa bile mutlaka görüşeceğiz sizler benim kardeşimsiniz.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] G.G.M [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] ÖZEL MESAJ İLE DESTEK VERMİYORUM. FORUMU KULLANALIM ©Copyright PesLife & Since 2007 █║▌│ █║▌ ║││█║█║ |
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||
|
The Way I Am
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Üye No: 2000
Konular: 1492
Takımı:Beşiktaş Nerden:K O C A E L İ
![]() ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 289 / 964 Tecrübe Puanı: 5