|
|
|
Forumdan Yararlanmak İçin Önce PesLife Com Üyesi olmanız Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| 7. PesLiFe.com Playstation 3 PES2009 Turnuvası (İstanbul) Türkiye'nin en büyük PES sitesi yaza merhaba diyor. Tarih:2 Ağustos Pazar Ödül:LCD HD TV |
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
[Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] Evet arkadaşlar 60.000 i aşkın üyesiyle Türkiye'nin En Büyük Pes sitesi (sözde değil rakamlarla) yine bomba gibi bir turnuva ile karşınızda .. turnuvamızla alakalı tüm sohbeti muhabbeti bu bölümde yapabilirsiniz herkese yürekten başarılar peslife.com yönetimi [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] G.G.M [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] ÖZEL MESAJ İLE DESTEK VERMİYORUM. FORUMU KULLANALIM ©Copyright PesLife & Since 2007 █║▌│ █║▌ ║││█║█║ Konu Si®_Emre tarafından (06-11-2009 Saat 19:24 ) değiştirilmiştir. |
|||
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
| | Lєση кiηGS | |
![]() |
Yine peslife yine muhteşem bir organizasyon yine emre abi xD Bu güzel turnuvaları ANKARA'dada görmek istiyoruz abi en kısa zamanda peslife ailesini buraya bekliyoruz misafirimizsiniz abi başımızın üstünüzde yeriniz var herzaman beklerim..
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() ![]() |
büyük talep olmasına rağmen işten güçten istanbul da bile zar zor zaman ayırabildik.
yaz tatilinede denk geliyor bekliyorum artık seni gelirsin hızlı trenle [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] G.G.M [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] ÖZEL MESAJ İLE DESTEK VERMİYORUM. FORUMU KULLANALIM ©Copyright PesLife & Since 2007 █║▌│ █║▌ ║││█║█║ |
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
| | Lєση кiηGS | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Üye No: 134
Konular: 30
Takımı:türkiye sipor Nerden:silivrikapı
![]() ]Paylaşım: 60 / 601 Tecrübe Puanı: 3
Rep Puanı: 32
Rep Derecesi :
![]() |
Yurtdışında olmasam kesin gelirdim gelmeme hakkımı kullandım geçen turnuvada ama napalım
[Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] Bizde Turnuva düzenliyoruz abi21 hazirana gelmek isterseniz kapımız herzaman açık
|
|
|
#7 (permalink) |
![]() ![]() |
katılan katılamayan herkesin canı sağolsun hepinizi bekliyoruz.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] G.G.M [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] ÖZEL MESAJ İLE DESTEK VERMİYORUM. FORUMU KULLANALIM ©Copyright PesLife & Since 2007 █║▌│ █║▌ ║││█║█║ |
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
S.MOD PESLİFE
![]() |
Emre Abi İstanbul Esenlerdede Bir Turnuva İstiyorum Nolur Yaa Yadan Yakın Çevrede Olursa Atlar Otobüse Gelirim Sorun Değilde Kadıköy Karşı Be Abi
|
|
#9 (permalink) |
![]() ![]() |
turnuva yaparken semt semt değilde merkezi noktaları seçiyoruz.
istanbul dendiğinde kadıköy muhitimizdir. kayseriden bartından bursadan ankaradan izmir den kocaelinden Yalova dan turnuva kaçırmayan arkadaşlarımız var heralde onlar bu yorumu okusa gülerlerdi eminim [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz]
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
S.MOD PESLİFE
![]() |
Abi Ben Esenlerliyim Kadıköy Tee köPage Rankingünün Öbür Ucu
[Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz]
![]() |
| Tags: alani, peslife, sohbet, turnuvasi |