|
|
|
Forumdan Yararlanmak İçin Önce PesLife Com Üyesi olmanız Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| 7. PesLiFe.com Playstation 3 PES2009 Turnuvası (İstanbul) Türkiye'nin en büyük PES sitesi yaza merhaba diyor. Tarih:2 Ağustos Pazar Ödül:LCD HD TV |
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Arama | Stil |
|
|
#12 (permalink) |
|
www.seyretbi.com
![]() |
Katılanlara başarılar şimdiden bizde edirnede bir ilki yapıcaz bizim arkadaşlar playgame adında cafe açıolar salı veya çarşamba ilerdede böyle büyük ödüllü turnuvalar yapıcaz sizide bekleriz emre bey gelirsiniz dimi edirneyede
[Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] Yakında tam açılsın fotolarıda koyucam buraya
|
|
#13 (permalink) | |
|
www.seyretbi.com
![]() |
Alıntı:
[Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz]
|
|
|
#16 (permalink) |
![]() |
Turnuva Sabah ve Öğlen grubu olarak 2 gruba ayrılıyor.akşam 6 gibi tüm turnuva sonuçlanmış olur
Daha ayrıntılı bilgiler için Turnuva kurallarını okumanız yararınıza olacaktır.Bu kurallar ve açıklamalar size turnuva hakkında oldukça nitelikli bilgiler verecektir.Yine de kafanızda soru işaretleri varsa buraya yazabilirsiniz. Konu Andre tarafından (06-15-2009 Saat 21:09 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#17 (permalink) |
![]() ![]() |
en kısa sürede kayıt olmanızı öneririrm geçmiş turnuva tecrübelerimize dayanırsak arkadaşlar
her turnuvada kayıtlar dolduktan sonra 20-30 kişi dışarda kalıyor..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] G.G.M [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] ÖZEL MESAJ İLE DESTEK VERMİYORUM. FORUMU KULLANALIM ©Copyright PesLife & Since 2007 █║▌│ █║▌ ║││█║█║ |
|
|
|
|
#18 (permalink) | ||||||||||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Üye No: 23245
Konular: 7
Takımı:GALATASARAY Nerden:İstanbuL
![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 0 / 131 Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı: 1
Rep Derecesi :
![]() |
Alıntı:
|
||||||||||
|
|
|
|
#19 (permalink) |
![]() ![]() |
turnuva tarihimiz açıklandıktan sonra
ölüm, deprem , savaş yada çok özel bir sebep gibi nedenler olmadığı sürece malesef değiştirilemez
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz] G.G.M [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] ÖZEL MESAJ İLE DESTEK VERMİYORUM. FORUMU KULLANALIM ©Copyright PesLife & Since 2007 █║▌│ █║▌ ║││█║█║ |
|
|
|
|
#20 (permalink) | |||||||||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Üye No: 10
Konular: 16
Takımı:F.C. Internazionale Milano Nerden:anty mamy ant emre forza rahmi..
![]() ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 73 / 731 Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı: 0
Rep Derecesi :
![]() |
şimdiden hayırlı olsun trnuvamız..Büyük bir katılım bekliyorum inşallah çok güzel bir turnuva olacak şimdiden sabırsızlanıyorum..Özellikle Rahminin gelmesinin apayrı bir önemi var
[Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz]
|
![]() |
| Tags: alani, peslife, sohbet, turnuvasi |
| Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Araçları | Arama |
| Stil | |
|
|