6.PesLife.Com Pes 2009 Turnuvası Şampiyonu // Alper Yaman ...
6. PesLiFe.com Playstation 3 PES2009 Turnuvası (İstanbul)Türkiye'nin en büyük PES sitesi hız kesmeden bomba gibi bir Turnuva ile geliyor. Tarih:26 Nisan Pazar Ödül:SEIKON 82 Ekran LCD HD TV Kayıt:Sadece 20ytl Yer:Kadıköy-KEYFGAME
PESLIFE.COM REKLAM ALANI | BU ALANA REKLAM VERMEK İÇİN TIKLAYIN
6.PesLife.Com Pes 2009 Turnuvası Şampiyonu // Alper Yaman ... (1111 Hit)
6. PesLiFe.com Playstation 3 PES2009 Turnuvası (İstanbul) Türkiye'nin en büyük PES sitesi hız kesmeden bomba gibi bir Turnuva ile geliyor. Tarih:26 Nisan Pazar Ödül:SEIKON 82 Ekran LCD HD TV Kayıt:Sadece 20ytl Yer:Kadıköy-KEYFGAME
6.PesLife.Com Pes 2009 Turnuvası Şampiyonu // Alper Yaman ...
TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK PRO EVOLUTION SOCCER SİTESİ PESLIFE.COM 6.İSTANBUL PES2009 turnuvasının şampiyonu belli oldu. İlklerin sitesi alanında rakipsiz olan peslife.com kayıtların açılma ve kapanma süresi 1 Ayadan daha az bir içerisinde olup bitmesi ve katılımı sınırlı tutmasına rağmen "96 kişi"ile full katılım sağlamıştır.Bukadar kısa bir sürede bu kadar katılımın sağlanması rekorlarla duymaya alışık hale geldiğimiz ve üye sayımızın "50.000" i devirdiği şu günlerde bizler için ayrı bir gurur kaynağı olmuştur.İlginize teşekkür ederiz.
Alper yüz yüze görüşmek bir türlü nasip olmadı.. Geçen turnuvada elverişsiz hava koşulları izin vermesede bu turnuvada ortalığı kasıp kavurmıuşsuın ;) Tebrikler Alper...
Herkesin ayaklarına ellerine sağlık...
Metin efendi ben varım sen yoksun sen varsın ben yokum [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz]
mehmetciğim onu şöyle belirledik artık 3. ve 4. lük maçı oynatmıyoruz herkes finali izlediği için ayıp oluyor. ilgi göstermiyo kimse onu yarı finallerde yaptığınız maçların averajına göre belirledik formaliteden yazdık yani bu arada 4. olarakta seni yazmam gerekiyodu telaşeden unuttum özür dilerim hemen ekliyorum.
yok emrecim ne özrü [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz] zaten ben neden 4. olarak yazılmadığımı değil neye göre belirlendğini merak ettim..bu arada herkesi tebrik ediyorum çok güzel bir turnuvaydı.emre sana ve peslife ailesinede teşekkür ediyorum kusursuz diyebilceğimiz bir turnuva oldu... [Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz]
[Üye Olmadan Resimleri Göremezsiniz]
Konu cArsi.MeMy tarafından (04-28-2009 Saat 00:22 ) değiştirilmiştir.